Reformes

ENS EN CUIDEM DE TOTS ELS DETALLS

Us imagineu entrar a la vostra llar i trobar-ho tot fet i acabat, fins a l’últim detall? Una reforma pot deixar de ser un repte quan el vostre equip de confiança se’n cuida de coordinar tots els professionals implicats.

Amb Designis trobareu una experiència completa perquè no us hàgiu de preocupar del procés de la vostra reforma, amb una comunicació oberta i transparent durant cada etapa. Volem que us sentiu com a casa del primer a l’últim moment.

Nosaltres portem la gestió i la realització. Vosaltres les idees i la il·lusió.

Us escoltem, acompanyem 
i ens en cuidem de tot el procés

ENS CONEIXEM I VISITEM EL LLOC DE LA REFORMA

El primer pas és conèixer-nos i definir junts què és el que busqueu. Us convidem a fer una primera trobada al nostre showroom perquè ens expliqueu tots els detalls. També visitarem el lloc de la reforma per conèixer cada racó de l’espai.

PROPOSTA

Tenint en compte les vostres necessitats i estil de vida, creem una proposta amb imatges, mostres de materials, colors i acabats. Per crear un espai acollidor i confortable, tenim en compte els principis del Fengshui o l’ecologia.

En aquesta trobada, també us presentem el pressupost i, si us encaixa, visualitzarem l’espai en 3D abans de començar la reforma.

INICI DEL PROJECTE

Després d’acceptar la proposta, coordinem l’equip per poder complir amb el calendari. Des de la planificació inicial fins a l’entrega de l’obra a punt per estrenar, nosaltres ens ocuparem de tots els detalls perquè la vostra única tasca sigui gaudir de la vostra llar renovada.

Complim els designis de la vostra llar

Creem espais en harmonia amb el vostre estil de vida