Contacte

Gràcies per confiar en Designis

Sabem que iniciar un projecte d’interiorisme és un moment ple d’emoció, ja que un canvi en el vostre habitatge representa molt més que una nova cuina, menjador o habitació.És un moment per encetar una nova etapa a la vostra vida, on prioritzeu el benestar i la comoditat. Per això ens agradaria que durant tota l’experiència amb
Designis us sentiu com a casa. D’aquí a unes setmanes, podreu entrar al vostre
habitatge i trobar-vos la vostra llar renovada, sense haver de dedicar temps i
esforços a la coordinació i supervisió d’aquesta transformació.El primer pas per iniciar aquesta experiència és aquí. Poseu-vos en contacte amb nosaltres sense compromís, compartim una estona al nostre showroom per conéixer les vostres idees i comencem a fer realitat els designis de la vostra llar.

Av. Martí Genís, 55
08500 Vic (Barcelona)

EXPLIQUEU-NOS EL VOSTRE PROJECTE

Ens encantarà conéixer les vostres idees

En compliment del que disposa la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, t’informem que les dades personals que hem tractat estan incloses en una base de dades a nom de DESIGNIS INTERIORISME I FUSTA 2023 SLU, responsable de les teves dades. Les dades es conservaran mentre cap de les parts manifesti el contrari. No està prevista la cessió de dades a tercers sense el teu consentiment, excepte si existeix una obligació legal. Tens dret a retirar el consentiment per tractar les dades en qualsevol moment, i pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les teves dades i les de limitació o oposició enviant un correu electrònic a hola@designis.cat. Pots consultar la informació complementària de protecció de dades a https://designis.cat, i presentar una reclamació davant l’Autoritat de control (www.aepd.es), si consideres que el tractament de dades personals no s’ajusta a la normativa vigent.