Nosaltres

Complint els designis dels espais que ens envolten

SI BUSQUEU AL DICCIONARI EL SIGNIFICAT DE DESIGNIS, 
TROBAREU PARAULES COM INTENCIÓ, PLA O PROPÒSIT

Nosaltres creiem que cada espai en una llar té el seu propi designi i que, al llarg del temps, aquest es va transformant en harmonia i alineat amb les persones que l’habiten.

Un menjador que acollia una família amb infants, ara es torna un espai confortable per celebrar grans dinars familiars. Una cuina que abans era un espai tancat, es transforma en un espai obert que us permeti enfortir connexions. Un replà que no es podia habitar, es pot convertir en l’escenari on creixin els vostres fills.

Cada etapa vital és diferent i els nostres espais ho haurien de reflectir. Des de Designis, volem ajudar-vos a trobar l’harmonia entre els espais, les persones i els materials, per tal de transformar la vostra llar en un espai acollidor, sostenible i confortable que reflecteixi el vostre nou estil de vida.

Us donem la benvinguda a Designis, gairebé una dècada donant un nou significat a la vostra llar.

L’Albert

EL CAP I EL COR DE DESIGNIS

L’Albert és qui marca el rumb de Designis amb la seva visió, expertesa i sensibilitat.

La seva passió per la fusta i la qualitat l’ha acompanyat des de sempre, completant aquesta passió amb coneixements de Feng Shui. El seu interès per l’ecologia, l’han portat a investigar els habitatges bioclimàtics i els materials ecològics.

La Lídia

QUI FARÀ REALITAT LES VOSTRES IDEES

La Lídia és interiorista especialitzada en el món de les cuines i treballa a Designis des del 2016.

Té un do especial per interpretar, ordenar i materialitzar tota mena de cuines i espais, amb elegància i cura en el detall. És la responsable del nostre showroom i de l’atenció al client, i us acompanyarà durant tot el procés.

En Miki

CURÓS FINS A L’ÚLTIM DETALL

En Miquel Àngel, o com el coneixem nosaltres, en Miki és el responsable dels muntatges de mobiliari i els acabats.

És fuster i muntador professional des de fa més de 20 anys, i és la persona que vindrà a casa vostra per transformar l’espai i cuidar tots els acabats.

De tracte amable, calmat i detallista, sempre procura que cada moble quedi ben acabat, i ho deixa tot net i endreçat. És qui materialitza el vostre projecte a casa vostra.

A Designis comptem amb un equip de col·laboradors que comparteixen la nostra mateixa manera de fer, per cuidar l’excel·lència de cada projecte, des del primer fins a l’últim detall.

Us acompanyem per complir els designis de la vostra llar

Nosaltres portem la gestió Vosaltres les idees i la il·lusió.