Mobles ecològics a mida

EN HARMONIA AMB EL PLANETA I EL VOSTRE BENESTAR

Treballem amb materials d’alta qualitat, que premien la sostenibilitat, l’ecologia i la salut de les persones que l’habiten. La majoria dels mobles comercials solen incloure tòxics que, si es respiren dia a dia, poden acabar afectant la salut de les persones que els utilitzen.

A Designis tenim un compromís amb el vostre benestar, i per això seleccionem materials d’alta qualitat i els treballem amb cura, fins a l’últim detall, per poder crear els mobles que s’ajustin al vostre espai i a la vostra comoditat.

Una experiència guiada per l’excel·lència

ENS EN CUIDEM DE TOTS ELS DETALLS

Amb una llarga experiència i un equip dedicat a crear els vostres mobles a mida, ens agradaria oferir-vos plena confiança en nosaltres per portar a terme el vostre projecte amb professionalitat i transparència, d’inici a fi.

Trobem l’equilibri perfecte entre la vostra visió i la nostra experiència. Creem espais que combinen el vostre estil de vida amb mobiliari ecològic, saludable i confortable.

Mobiliari ecològic

COMPROMÍS I CONSCIÈNCIA

En tots els projectes, som el màxim de respectuosos i curosos amb el medi ambient. Us assessorem per escollir els materials que més s’escauen per a la vostra situació.

Per a les famílies que volen fer un pas més a favor de l’ecologia i la seva salut, busquem matèries primeres de qualitat i resistents, lliure de tòxics. Aquests materials són especialment recomanables per a persones amb sensibilitat química múltiple (SQM) i famílies amb nens.

Consciència i harmonia en tots els detalls

Si busqueu mobles d’alta qualitat i durabilitat, en harmonia amb el planeta i la vostra salut, esteu en el lloc indicat.