Cuines ecològiques, modernes i acollidores

Creem una cuina a mida d’acord amb el vostre estil de vida

La cuina, el cor de la casa

UN ESPAI PER CONNECTAR AMB LA FAMÍLIA

Què us transmet la vostra cuina? El paper d’aquest espai tan essencial a les nostres vides s’ha transformat al llarg del temps. Les converses al voltant del foc, el caliu, l’olla coent-se a foc lent… Abans les cuines eren més discretes i petites, ara més espaioses i diàfanes.

Sempre han estat el cor de la casa, el foc al voltant del que es reuneix la família… Potser avui us acompanya un mobiliari de cuina que ja no us representa o potser teniu clar com és la cuina que voleu per gaudir dels àpats i de la família.

Sigui com sigui, a Designis creem cuines de qualitat, amb ma-
terials nobles i on tots els detalls us acompanyin per fer més còmode el vostre dia a dia.

Materials ecològics per cuidar el vostre benestar

CUINES QUE US ACOMPANYARAN DURANT ANYS

A Designis treballem amb materials d’alta qualitat, resistència, adaptats a les mides de la vostra cuina i cuidant els acabats amb tot detall.

A més, us oferim l’opció de treballar amb materials ecològics i lliures de tòxics que ens ajudin a respectar tant el planeta, com la vostra salut. Volem que la vostra nova cuina sostenible pugui passar de generació en gener-ació.

Ens en cuidem de tots els detalls

gairebé UNA DÈCADA CREANT ESPAIS AL VOSTRE COSTAT

Volem acompanyar-vos per trobar l’harmonia entre els vostres espais i el vostre estil de vida, per crear una llar acollidora, confortable, sostenible i saludable. Us escoltem, posem atenció al detall i us guiem a través d’una experiència marcada per l’excel·lència.

Descobreix algunes les nostres cuines a mida

UN ESPAI EN HARMONIA AL VOSTRE ESTIL DE VIDA

Complim els designis de la vostra llar

Creem espais en harmonia amb el vostre estil de vida